3 timer tættere på 10.000!

Man skal øve sig, også selv om man ikke har perfektion som mål 😉

I har måske opdaget at jeg er begyndt at tegne… og jeg nyder det. Det giver mig en anden måde at få vendt mine tanker og indtryk på. Nogle gange deler jeg det så med jer her på kanalen og får forhåbentlig sat nogle tanker i gang hos jer også?

Det tager 10.000 timer at blive god til noget har jeg ladet mig fortælle. I dag kom jeg, under kyndig vejledning af Marie Rohrsted fra TalkingStrokes, tre timer tættere på at blive god til at tegne – sådan ud fra en grafisk faciliteringstilgang 😀

Så mangler jeg vist kun omkring 8.000 timer mere…

Men altså, Picasso startede også et sted og jeg tror aldrig han blev lige så god en møde- og workshop-facilitator som jeg er allerede. Til gengæld kommer jeg ikke til at gentegne Guernica med mine tændstiksmænd. Så går det nok lige op 😀

Hvad går du og øver dig på?

Del:

Flere tanker

Vælg værktøj med omhu!

Det er ikke alle forandringer, der skal køres i hus med den fulde palette af forhåndenværende koncepter, modeller og forandringsteorier. Nogle gange har I brug

“Be gone!”

Those are the words of Betty from Bruderheim. Expressed when she faces change in her workday. Fortunately, Betty is fictional. She’s a persona, developed to

The 70% Myth

Mythbusting… a discipline in any profession? I try to find the balance between being provocative and constructive in my posts, so you hopefully find them